Persondatabeskyttelse

Velkommen på Capri-Sonne´s hjemmeside! Det ligger os meget på hjerte at beskytte dine personoplysninger. Efterfølgende får du lidt mere at vide om, hvilke generelle og mere personrelaterede oplysninger vi indsamler med henblik på at vedligeholde Capri-Sonne´s hjemmeside, og hvordan vi behandler og anvender disse oplysninger.
 
Vær opmærksom på, at links til eksterne hjemmesider, der forekommer i databeskyttelseserklæringen, var gyldige sidste gang de blev kontrolleret. Vi gør, hvad vi kan for løbende at aktualisere dem. Vi kan dog ikke garantere for deres aktualitet/rigtighed, da vi desværre ikke har mulighed for at foretage løbende revision.
 
 
1. Generel brug af dine personoplysninger
 
1.1. Vi overholder den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning
1.2. Som udgangspunkt hverken indsamler eller opbevarer vi nogle af dine personoplysninger, når du besøger Capri-Sonne´s hjemmeside. Det gør vi kun i de tilfælde, hvor vi forinden udtrykkeligt har bedt om dem. I forbindelse med konkurrencer bliver du f.eks. bedt om at oplyse navn og adresse, så vi kan kontakte dig, hvis du har vundet noget. Capri-Sonne Fun World-sektionen på vores hjemmeside er et personligt område, der kræver registrering og opbevaring af bestemte personrelaterede data. Du kan læse mere herom under pkt. 2 i denne databeskyttelseserklæring.
2. Brug af cookies
 
2.1. Vores webserver benytter såkaldte cookies. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, hvis indstillingen af din internet browser giver mulighed herfor. Cookies er en meget udbredt teknologi, der benyttes af mange websites, og som tekstfil kan de ikke anrette skade på din computer.
2.2. Vores webserver benytter følgende cookies:
2.2.1. I starten af dit besøg på Capri-Sonne´s hjemmeside gemmer vores webserver en cookie på din computer for at skelne dit besøg fra andre samtidige besøg. Disse cookies slettes automatisk, når du lukker din internet browser.
2.2.2. Hvis du har tilmeldt dig Capri-Sonne Fun World og har logget dig ind på siden, gemmer vores webserver endnu en cookie på din computer, så den kan genkende dig og vise dig personaliserede Fun World-sider. Når du lukker din internet browser, slettes cookien automatisk.
2.2.3. Hvis du indtaster informationer i et vindue på Capri-Sonne´s hjemmeside, vil vores webserver evt. gemme endnu en cookie på din computer, så vinduet ikke vises igen næste gang du besøger siden. Også denne cookie slettes automatisk efter et stykke tid.
2.3. De fleste internet browsere har allerede aktiveret cookie-indstillingerne.
2.4. Hvis du ikke ønsker at webserveren gemmer cookies på din computer, kan du deaktivere browserens cookie-indstillinger. Men husk, at hvis du har deaktiveret cookies, er det ikke sikkert at du kan få adgang til alle siderne på Capri-Sonne hjemmesiden. Der kan f.eks. forekomme fejlfunktioner.
 
3. Links til sociale netværk
 
3.1. Nogle af siderne på Capri-Sonne hjemmesiden kan ind imellem indeholde specielle programmer (plug-ins), der kan oprette en forbindelse til sociale netværk såsom Facebook, Google+ og Twitter. Disse plug-ins har form som en knap med et logo, der refererer til det pågældende netværk.
3.2. Plug-ins aktiveres først, når der klikkes på dem. Når de er aktiveret, sker der en optisk forandring af dem, og herefter indsamler, behandler og benytter disse plug-ins informationerne som følger:
3.2.1. Når først du har aktiveret et plug-in, etablerer det en forbindelse mellem din internet browser og serveren til det pågældende sociale netværk, og indholdet af plug-in´et overføres herefter til din internet browser. Udbyderen af det sociale netværk får din IP-adresse, og i nogle tilfælde gemmer udbyderen også en cookie på din computer, som slettes i det øjeblik du lukker din internet browser. Du kan forhindre dette ved at gøre som beskrevet under pkt. 2.4. Dette kan dog medføre fejlfunktioner, når du besøger Capri-Sonne´s hjemmeside (se pkt. 3.4). Hvis du logger dig ind på et socialt netværk hvis plug-in du har aktiveret på Capri-Sonne hjemmesiden, vil informationer om dit besøg på hjemmesiden evt. blive linket sammen med din brugerkonto hos det pågældende sociale netværk og gemt, behandlet og benyttet af netværksudbyderen. Hvis du benytter et plug-in f.eks. ved at klikke på knappen igen efter at den allerede er blevet aktiveret eller ved at sende en tekst via plug-in´et, vil den pågældende information blive sendt fra din internet browser til det sociale netværk, som så opbevarer den. Hvis du har en brugerkonto hos et socialt netværk og ønsker at aktivere det tilknyttede plug-in uden at informationer om dit besøg på Capri-Sonne´s hjemmeside linkes sammen med brugerkontoen, skal du logge dig ud af det sociale netværk inden du aktiverer plug-in´et.
3.2.2. Følgende gælder for plug-ins fra Facebook: I nogle områder benytter vores hjemmeside sig af Facebook plug-ins, f.eks. Like-knappen. Disse plug-ins udbydes og drives af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (i det følgende benævnt 'Facebook') og er kendetegnet ved et Facebook-logo, f.eks. det hvide 'f' i en blå boks. På http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084 kan du få oplysninger om, hvilke informationer der videresendes til Facebook ved brug af Facebook plug-ins. På www.facebook.com/about/privacy/  kan du få mere at vide om, hvordan Facebook behandler og benytter de personoplysninger, som du deler på Facebook, og i hvilken udstrækning du kan begrænse offentliggørelsen af disse oplysninger.
 3.2.3. Følgende gælder for plug-ins fra Google+: Vores hjemmeside benytter sig evt. af plug-ins fra det sociale netværk Google+ (www.plus.google.com). Det gælder især for Google +1 knappen. Disse plug-ins udbydes og drives af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (i det følgende benævnt 'Google'). Google +1 knappen er kendetegnet ved et '+1' skrevet i kursiv skrift under fire farver. På www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html kan du få oplyst, hvilke informationer der videresendes til Google ved brug af Google +1 knappen. På www.google.com/intl/de/+/policy/index.html kan du få mere at vide om, hvordan Google behandler og benytter de personoplysninger, som du deler som bruger af Google+, og i hvilken udstrækning du kan begrænse offentliggørelsen af disse oplysninger.
3.2.4. Følgende gælder for plug-ins fra Twitter: Vores hjemmeside benytter sig evt. af plug-ins fra det sociale netværk Twitter, som udbydes og drives af Twitter, Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA (i det følgende benævnt 'Twitter'). Disse plug-ins kan kendes på et Twitter-logo. Du kan finde en oversigt over Twitter-logoer på twitter.com/about/resources/logos. På twitter.com/privacy kan du få mere at vide om, hvordan Twitter behandler og benytter de personoplysninger, som du deler som bruger af Twitter, og i hvilken udstrækning du kan begrænse offentliggørelsen af disse oplysninger.
3.3. Capri-Sonne hjemmesiden indeholder links til Capri-Sonne´s fan-side på det sociale netværk www.facebook.com. Du kan kun benytte fan-siden, hvis du har en brugerkonto på Facebook og har logget dig ind. På www.facebook.com/about/privacy/ kan du få mere at vide om, hvordan Facebook behandler og benytter de personoplysninger, som du deler som bruger af facebook.com, og i hvilken udstrækning du kan begrænse offentliggørelsen af disse oplysninger.
 
4. Webanalysetjenesten Google Analytics
 
 4.1. Capri-Sonne´s hjemmeside benytter Google Analytics, en webanalysetjeneste, der udbydes af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (i det følgende benævnt 'Google').
4.2. Google Analytics gemmer en permanent cookie på din computer, hvis dine browser er indstillet tilsvarende. Denne cookie kan læses igen i forbindelse med dit næste besøg på Capri-Sonne´s hjemmeside. Hvis ikke du ønsker dette, kan du slette den permanente cookie i dine browserindstillinger efter at du har været inde på Capri-Sonne hjemmesiden. Cookien fra Google Analytics giver mulighed for at analysere din færden på Capri-Sonne hjemmesiden.
 4.3. Cookien, der nævnes under pkt. 5.2, indsamler informationer om din brug af Capri-Sonne hjemmesiden og sender dem som regel videre til en Google server i USA, der opbevarer disse. For at beskytte dit privatliv, forkorter Google din IP-adresse, inden den sendes videre inden for EU-landene eller det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun undtagelsesvist vil din fulde IP-adresse blive sendt til Googles server i USA og så blive forkortet dér.
 4.4. Google Analytics indsamler informationer om din brug af Capri-Sonne hjemmesiden og sender disse til Google, som på vores foranledning benytter dem til at evaluere din færden på hjemmesiden og rapportere om aktiviteterne på samme samt tilvejebringe yderligere tjenesteydelser med relation til brugen af Capri-Sonne hjemmesiden og internettet. IP-adressen, som Google Analytics videresender fra din browser, samkøres ikke med andre Google data.
4.5. Hvis du ikke er indforstået med de under pkt. 5.3 og 5.4 nævnte forløb og funktioner udført af Google Analytics, kan du forhindre, at de under pkt. 5.2 nævnte cookier gemmes på din computer (se også pkt. 3.4). Dette kan dog medføre fejlfunktioner i forbindelse med besøg på Capri-Sonne hjemmesiden (se pkt. 2.4). Som alternativ til deaktivering og sletning af cookies kan du også downloade og installere Google Analytics browser add-on med henblik på at deaktivere Google Analytics. Denne add-on kan downloades på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de, og den forhindrer, at oplysninger om din brug af internettet videresendes til Google Analytics. Den står til rådighed for følgende internet browsere: Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Opera.
 
5. E-mail-nyhedsbrev
 
5.1. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på Capri-Sonne hjemmesiden. Du får dog først tilsendt nyhedsbrevet til din e-mail adresse, hvis du forinden har erklæret dig utrykkeligt indforstået hermed. Du erklærer dig indforstået ved at skrive din e-mail adresse i feltet beregnet til bestilling af nyhedsbrevet og bekræfte følgende tekst ved at aktivere klikboksen. ”Ja, jeg vil gerne have tilsendt Capri-Sonne nyhedsbrevet for at holde mig ajour med de seneste nyheder og kampagner på capri-sonne.de. Jeg kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet ved at aktivere afbestillingslinket i nyhedsbrevet.”
5.2. Ved bestilling af nyhedsbreve benytter vi os af et såkaldt double opt-in for at beskytte dig mod at andre bestiller nyhedsbrevet under din e-mail adresse. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, modtager du derfor en mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding igen. Først når du har gjort dette, opnår din tilmelding til nyhedsbrevet gyldighed.
5.3. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og dermed trække din indforståelse med at modtage nyhedsbrevet tilbage. Du afbestiller ved at klikke på afbestillingslinket inde i nyhedsbrevet.
5.4. Vores e-mail nyhedsbrev kan indeholde de såkaldte sporingspixel, der også betegnes som Clear Gif eller Web beacon. Det drejer sig her om usynlige individuelle grafikpunkter, der er indbygget i nyhedsbrevet. Hvis abonnentens e-mail program giver mulighed for det, kan vi ved hjælp af disse sporingspixel evaluere, hvor mange af vores nyhedsbreve er nået ud til abonnenterne. Disse data anvendes kun i anonymiseret form til statistiske formål, dvs. de har på ingen måde relation til dig som person. Din IP-adresse vil heller ikke blive videresendt til os i den forbindelse. Du kan forhindre sporingspixel i at blive aktiveret ved at indstille dit e-mail program, så det ikke indlæser grafikker. Dette kan dog føre til, at du ikke får vist hele nyhedsbrevet.
5.5. Vi indsamler også data for at finde ud af, hvor tit abonnenterne aktiverer de forskellige links i nyhedsbrevene. Denne proces er også anonymiseret, og dataene er på ingen måde relateret til dig som person. Din IP-adresse vil heller ikke blive videresendt til os i den forbindelse.
 
6. Konkurrencer
 
Ind imellem afholder vi konkurrencer på Capri-Sonne hjemmesiden. De personlige oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen, benyttes udelukkende til afholdelse af konkurrencen – og kun hvis du forinden har givet os dit udtrykkelige samtykke. Du erklærer dig indforstået, når du i forbindelse med en konkurrence bekræfter følgende tekst ved at aktivere klikboksen: ”Hermed erklærer jeg mig indforstået med, at mine personlige oplysninger gemmes og benyttes af Deutsche SiSi-Werke Betriebs GmbH med henblik på at afholde konkurrencen. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til datenschutz@capri-sonne.de. Dette vil dog betyde, at jeg ikke længere deltager i konkurrencen.
 
7. Har du spørgsmål?
 
Hvis du har spørgsmål vedrørende databeskyttelse på Capri-Sonne hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os på datenschutz@capri-sonne.de. Vi hjælper, hvor vi kan.
 
Status: 2012-02-20